Atest spremnika plina

Vezano uz periodički pregled (atest) spremnika,  ukoliko Vaš spremnik zadovoljava sve uvjete propisane pravilnikom, mi  ga pregledamo i izvršimo sve potrebne provjere, nakon toga dokumentaciju pošaljemo u TUV Croatia, zatim od njih dobijemo završni certifikat koji pošaljemo na Vaš mail. Na taj način se odobrava  korištenje Vašeg spremnika za narednih 5 godina. Procedura provjere traje cca 2 sata, a mail sa certifikatom dobijete isti ili najkasnije drugi radni dan. Za  trajanja pregleda vrijeme možete provesti u našem kafiću.

Za atest spremnika za autoplin  se  ne trebate naručiti, nego samo dođete kad god Vam odgovara. Naše radno vrijeme je od pon.-pet. 08 00- 17 00, dakle, morate mi doći najkasnije do 15 00.

Atest spremnika košta 500,00 kn za cilindrični spremnik ili 600,00 kn za spremnik umjesto rezervnog kotača (cijena sa pdv-om). Ukoliko Vaš spremnik ne zadovoljava uvjete propisane pravilnikom ne naplaćujemo Vam naš posao.

Na pregled pristupate s Vašim vozilom, od dokumentacije nam je potrebna Vaša prometna i knjižica spremnika plina (bijela knjižica). Bilo bi idealno da je spremnik plina prazan, jer u suprotnom gubite plin u Vašem spremniku.

Sa završnim certifikatom, našim računom i izjavom servisera dužni ste još na stanici za tehnički pregled ishoditi ovjeru produženja korištenja Vašeg spremnika za autoplin. To se naplaćuje dodatnih cca 230,00 kn na stanici za tehnički pregled.