Servis vozila – automehanika – autodijagnostika – vulkanizacija – autoelektrika

sl10sl11

 

 

 

 

 

Bavimo se servisima i popravcima svih marki vozila. Također posjedujemo i šlep službu za pomoć na cesti i dovoz vozila do našeg servisa. U posjedu smo kamiona Mitsubishi Fuso s novom hidro platformom korisne nosivosti 3000 kg.
Usluge pružamo u Gradu Zagrebu, Zagrebačkoj županiji i bližem prstenu te u Primorsko-goranskoj županiji.

Član smo Q – Serviscea (Quality servis). Q – Service najveći je lanac neovisnih servisnih centara u Republici Hrvatskoj koji obuhvaća 80 profesionalnih, ovlaštenih i nezavisnih, registriranih servisnih centara. Dio je međunarodnog lanca Quality Service sa više od 1500 servisnih centara na području Europe uz tradiciju servisiranja vozila dužu od 10 godina. Cijene servisiranja prilagođene su Hrvatskom tržištu uz ugradnju origi-nalnih rezervnih dijelova renomiranih svjetskih proizvođača po nižim cijenama.sl13sl12

Kvalitetna servisna usluga po prihvatljivim cijenama naša je ideja vodilja. Naša je briga kvalitetno pobrinuti za Vaše vozilo u svim segmentima servisnog održavanja vozila sukladno standardima i preporukama pro-izvođača vozila. SVE USLUGE SERVISA I POPRAVKA VOZILA SU NORMIRANE licenciranim programima i alatima, za svaki model vozila. Svi dijelovi ugrađeni u Vaše vozilo u QS mreži jednake su kvalitete dijelovima prve ugradnje jer ih proizvode potpuno isti proizvođači koji samostalno nastupaju pod svojim imenom, a ne pod brendom proizvođača vozila, te se za njih koristi naziv ZAMJENSKI DIJELOVI.